Tuinonderhoud het hele jaar door

Een mooie tuin moet mooi blijven! Dat vergt elk jaargetijde een stukje onderhoud. Hebt u zelf geen tijd of ontbreekt het aan 'groene vingers' dan nemen wij dat graag van u over.

 

Wij kunnen alle onderhoudswerkzaamheden in uw tuin overnemen, maar we kunnen ook bijspringen door bijvoorbeeld een voorjaars- en najaarsbeurt te doen

 

Voorjaarsbeurt

In het voorjaar komt de tuin weer langzaam tot leven en daarom is het tijd voor de eerste werkzaamheden. Zoals bijvoorbeeld het snoeien van bomen, het opschonen van de borders, verticuteren, bemesten van de tuin en het onkruidvrij maken van uw bestrating.

 

Najaarsbeurt

In het najaar worden verschillende bomen, struiken en heggen gesnoeid. Andere onderdelen van de najaarsbeurt zijn het gedeeltelijk terug knippen van vaste planten, het opschonen en bekalken (tegen verzuring) van gazon en borders, het afdekken van vorstgevoelige planten, het planten van bloembollen en het verwijderen van overtollig blad.

Bekijk hier enkele van onze projecten!

Uw droomtuin... onze passie!

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Bedankt! Wij hebben uw aanvraag ontvangen en u krijgt z.s.m bericht!

LE Tuinen

Grote Maatweg 77

7642 VJ Wierden

06-22911931

info@letuinen.nl

KvK008178258

BTW nr. NL001581579B30

Uiteraard kunnen we hier hele verhalen schrijven over onze passie, werkwijze enzovoort, maar misschien kunt u het beste even contact opnemen. Dan kunnen wij uw vragen en wensen direct beantwoorden. Wij horen het graag!

© copyright 2017 letuinen  I  realisatie ilonka laarman ontwerpburo

 

BTW nr.